12,9 hüvelykes iPad Pro (5. generáció) – A2378, A2461, A2379, A2462

Kijelző csere

12,9 hüvelykes iPad Pro (5. generáció) – A2378, A2461, A2379, A2462

Sokunkal előfordult már, hogy véletlenül elejtettük szeretett készülékünket, és összetört az érintő üveg az elején, vagy gyermekünk hanyagsága miatt szintén összetört a készülék. Az összetört érintő üveg ugyanis baleset veszélyes, súlyos vágási sérüléseket okozhat, így érdemes minnél előbb szervizünkbe behozni, és a megfelelő kezekben újjá varázsoljuk.


Azon iPad-ek esetében, amelyekben külön van az LCD az érintő üvegtől könnyebb dolgunk van, viszont amelyek egyben vannak szintén tudjuk cserélni, partnerünk felújítja ha az LCD része nem sérült. Első körben kikapcsoljuk a készüléket, és rá helyezzük egy speciális melegítő padra, és beállítjuk a hőmérsékletet 30-40˚C fok közé, és ha már átmelegedett a hátlapja is, az érintő és a ház közé helyezünk egy vékony műanyag szétszedőt, és gyakorlatilag óvatosan körbe “húzzuk” az érintő alatt, de ügyelve az LCD-re és a lehetséges szalagkábelekre, vagy antennákra. Ez után ha külön van az LCD, eltávolítjuk a 4 csavart a sarkából, és felhajtuk, hogy hozzá férjünk az alaplaphoz. Kicsavarozzuk az akkumulátor csavarját, és egy műanyag kitámasztóval áramtalanítjuk az alaplapot. Ezek után eltávolítjuk az LCD és az érintő leszorítóját, és lecsatlakoztatjuk az alaplapról. amelyeknek egyben van ez esetben pedig egyben az érintővel eltávolítjuk. Körben megtisztítjuk a ragasztótól a ház szélét, illetve ha sérült a ház, ki egyengetjük, ugyanis az új érintő nem fog teljesen belefeküdni a helyére.


Ezek után összeszereljük az előzőeket vissza felé követve, és egy speciális ragasztóval körbe ragasztjuk, és természetesen előtte ha külön van az LCD panel, az LCD és az érintő közötti részt, hogy minnél érintetlenebbnek, és minnél tisztább képet kaphassunk, szeretett eszközünkön.


 • Piacon elérhető legjobb minőségű alkatrész Piacon elérhető legjobb minőségű alkatrész
 • A javítást Apple minősítéssel, valamint nagy tapasztalattal rendelkező technikus csapat végzi A javítást Apple minősítéssel, valamint nagy tapasztalattal rendelkező technikus csapat végzi
 • Javítási idő
  5-7 munkanap
 • Garancia
  1 év
 • Javítás ára
  260000 Ft

Kapcsolódó javítások