We Love Apple Technikus Oktatás

Szeretnél Apple technikus lenni? Ha a válaszod igen, olvass tovább, hogy megtudd, mi a technikus oktatás célja és milyen ismeretekre tehetsz szert képzésünk során.

Feliratkozom

We Love Apple Technikus Oktatás

Miért vágj bele a képzésünkbe?

A technikusi szaktudás birtokában várhatóan itthon és a világ bármely pontján eltudsz helyezkedni a szakmában, és a fizetésed is versenyképes lesz. A képzés során megszerzett tudás ugyan Apple specifikus, de a javítási és forrasztás technológia ismeretek az elektronikai világ bármely területén kinyitják a kapukat. Az oktatás során megszerzett tudás lefordítható az összes elektronikai termékre. A teljesség igénye nélkül: forrasztóanyag olvadáspontja, mobiltelefon alaplapi alkatrészeinek a forrasztásához kialakított hő-profil használata, grafikus vezérlő levétele felrakása és újragolyózása stb. A legjobban teljesítők állásajánlatot kapnak a We Love Apple csapatához.

A képzésünk különböző szinteken zajlik. A csavarhúzó első kézbevételétől egészen a processzor újragolyózásig és beültetésig.

  • Az egész világon elismert tudást kapsz
  • Versenyképes fizetésed lesz
  • A legjobban teljesítők lehetőséget kapnak Prémium szervizekben való elhelyezkedésre (iStyle iStuff)
  • A legjobban teljesítők állásajánlatot kapnak a We Love Apple csapatához

Hasznos információk

Ami jól jön a forrasztási ismeretek elsajátításához:

  • Stabil kezek (ha a tűbe a cérnát be tudod fűzni az nagyon jó)
  • Elektronika iránti érdeklődés(ha jelöléseket vagy kapcsolási rajzokat ismersz az szuper)
  • Ha találkoztál már forrasztó állomással netán használtad is az több mint tökéletes.

A mester és a specialista szinthez szükségesek az előző szint/ek teljesítése illetve, ha rendelkezel a korábbi szint/ek tudásanyagával abban az esetben a szintfelmérő tesztek elvégzésével magasabb szintre is jelentkezhetsz.

A képzés során megmutatjuk a legjobb csatornákat ahol rengeteg információt beszerezhetsz, hogy a tudásod naprakész legyen.

Érdekes lehet számodra a képzésünk? Iratkozz fel!

Miben segíthetek?

Kérdésed van? Elakadtál? Hozzáértő és naprakész csapatunk segítségedre lesz, legyen szó javításról, vásárlásról, vagy bármilyen Apple-el kapcsolatos kérdésről.