Vissza Vissza

Apple watch szerviz, üveg javítás, kijelző javítás ár

+36 70 625 6555

Már a megjelenés előtt felmerülő pletykák hallatán elkezdtünk azon gondolkodni, hogy vajon hogyan fogjuk az Apple Watch szerviz tevékenységünket megkezdeni.
2014. szeptember 9-én mutatta be az Apple az első modellt, ekkor már javában folytattuk az Apple termékek szervizelését. Így nem volt kérdés, hogy azonnal nekilátunk felfedezni az óra szétszedésének folyamatát és javíthatóságát. Murphy is megmondta “Ami elromolhat az el is romlik” alapon felkészültünk. Azóta rutinból történnek a javítási folyamatok sőt kiegészítettük a repertoárunkat a kijelző polírozással is, mivel jellemzően a nem zafír kristály üveggel szerelt órák könnyen karcolódnak. Így fontosnak tartjuk, hogy megoldást nyújtsunk nektek a karcok eltávolítását illetően is.

 Nem találod a sorozatszámot vagy az imei azonosítót? Kattints ide!

Válaszd ki a készüléked típusát!

Információk a javítási folyamatról

Leggyakoribb Apple Watch szerviz megoldásaink:

Betört kijelző:

Ebben az esetben újra üvegezzük a kijelzőt (a folyamat során eltávolításra kerül a törött réteg és a speciális gépeinknek és tapasztalatunknak köszönhetően új üveget építünk az oled panelre. Ez a folyamat nem minden esetben zárul sikeresen. Amennyiben nem volt sikeres abban az esetben kijelzőt cserélünk. Természetesen csak gyári alkatrésszel dolgozunk. (Apple Watch esetén nincs is másra lehetőség.) Bizonyos esetekben a hivatalos cserefolyamaton keresztül kerül megoldásra a probléma. Ebben az esetben teljes óra csere történik.

Felfújódott az akkumulátor vagy gyengült az üzemidő:

Akkumulátort cserélünk vagy a hivatalos cserefolyamat során kerül kicserélésre. Ha észreveszed, hogy gyengül az üzemideje az órának akkor érdemes jobban odafigyelni, hogy az akkumulátor felfújódás elkezdődött-e, mert ha igen akkor nagyobb kárt képes okozni a készülékben, mint az akkumulátor csere költsége.

Szoftveres probléma(piros felkiáltójel):

Ha nem lehet újraindítani és használni abban az esetben szükség lehet újratelepítésre viszont, ezt csak a szerviz csatlakozón keresztül lehetséges megoldani. A szervizport el van rejtve a szíj becsatlakoztatásához használt foglalaton belül. Eltávolítjuk a portot védő fémlemezt és rácsatlakoztatjuk a szoftverezéséhez használatos csatlakozót. Majd egy speciálís szoftver segítségével telepítjük az operácós rendszert.

Beragadt szíj:

Nem minden esetben lehet kiszedni roncsolódás nélkül de legtöbbször megoldható. Volt olyan óra ami több éves használat után került be hozzánk, hogy nem lehet kiszedni a szíjat. A tulajdonos végig egy szíjjal használta és soha nem szedte ki. Sikerült kiszednünk sérülés nélkül így a tulajdonos és mi is nagyon örültünk.

Apple Watch polírozás( karc eltávolítás):

Mobileszközök polírozására fejlesztett gépünkkel akár a legmélyebb karcokat is el tudjuk távolítani legtöbb esetben maradéktalanul.  A folyamat során rögzítjük az órát egy erre kifejlesztett befogadó keretbe és a polír korongra helyezzük melyre folyamatosan polír porral kevert folyadékot fecskendez a berendezés. A folyamat végeztével csillogó tökéletes oleofób réteggel ellátott üveggel rendelkező óra várja a tulajdonosát.

Tovább olvasom

Kiemelt javítások