We Love Apple Technikus Oktatás

Érdekel a forrasztástechnika művészete? Szíved csücske a mikroelektronika? Akkor neked szól a We Love Apple Technikus Oktatás! Iratkozz fel a listánkra, hogy minden információt el tudjunk küldeni Neked!

Feliratkozom

We Love Apple Technikus Oktatás

Miért vágj bele a képzésünkbe?

A technikusi szaktudás birtokában itthon és a világ bármely pontján el fogsz tudni helyezkedni a szakmában, és a fizetésed is versenyképes lesz. A képzés során megszerzett tudás ugyan Apple specifikus, de a javítási és forrasztás technológia ismeretek az elektronikai világ bármely területén kinyitják a kapukat. Az oktatás során megszerzett tudás lefordítható az összes elektronikai termékre. 

A teljesség igénye nélkül: forrasztóanyag olvadáspontja, mobiltelefon alaplapi alkatrészeinek a forrasztásához kialakított hő-profil használata, grafikus vezérlő levétele felrakása és újragolyózása stb.

A képzésünk különböző szinteken zajlik. A csavarhúzó első kézbevételétől egészen a processzor újragolyózásig és beültetésig.

Hogyan tudsz jelentkezni? 

Online feliratkozás

Ezen az oldalon tudsz feliratkozni a képzésünk listájába. Ez még semmilyen elkötelezettséggel nem jár. Aktuális képzéseinkről mindig küldünk hírlevelet feliratkozott érdeklődőinknek, ahol megtalálják a teljes jelentkezéshez szükséges lépéseket. Ahhoz, hogy a képzésünkön részt vehess a képzési ár megfizetése a feltétel. 

Személyesen
Gyere be bármelyik szervizünkbe és jelentkezz személyesen képzésünkre. Ügyfélszolgálatos munkatársaink segíteni fognak a folyamatban és ellátnak minden szükséges információval.

Képzési helyszínek

Alapképzés

Budapest, Dunaújváros
Mesterképzés

Budapest

  • Az egész világon elismert tudást kapsz
  • Versenyképes fizetésed lesz
  • A legjobban teljesítők lehetőséget kapnak Prémium szervizekben való elhelyezkedésre
  • A legjobban teljesítők állásajánlatot kapnak a We Love Apple csapatához
  • Kis létszámú csoportok

Rólunk mondták

Oktatási szintek

Ezen a szinten a teljesen kezdőket tanítjuk meg, hogy milyen szoftvereket alkalmazzanak a készülékek hibájának javítása érdekében, és bevezetjük őket a moduláris javítások világába. A szoftveres hibák kiszűrését követően belemegyünk a hardveres hibák felkutatásába.

Végigvesszük a szoftveres hibák és az adatmentés megoldására használt programokat és alkalmazásokat. Megtanítunk a hardveres hibák megoldásaira moduláris szinten, az alaplapot érintő hibák kivételével. 

A képzésen az alábbi témákról is szó lesz

- Hiba forrásának kiszűrése (szoftveres, hardveres)
- Kijelző csere programozással gyári ragasztással
- Akkumulátor beragasztása gyári ragasztóval
- Akkumulátor csere elektronika cserével
- Hangszóró és mikrofon takarítás
- Hangszóró és mikrofon csere
- Bekapcsoló gomb csere
- Bekapcsoló flex csere
- Gombok cseréje
- Dock flex csere
- Kamera csere

Képzési helyszínek
Budapest 1073 Budapest Kertész utca 27.
Dunaújváros 2400 Dunaújváros, Dózsa György u. 4. Tojásház/Alagsor

Képzési időpontok
A képzés szombatonként kerül megtartásra. FIGYELEM! Alapképzésünk csak Dunaújvárosban indul 2024. március 2-án ( Budapesten 2024. március 2-től Mesterképzésünkön tudsz résztvenni).

1. alkalom 2024. március 2.
2. alkalom 2024. március 9.
3. alkalom 2024. március 16.
4. alkalom 2024. március 23.
5. alkalom 2024. április 6.
6. alkalom 2024. április 13.

Mettől meddig?

12:00-16:00

Az oktatásra 15 éves kortól lehet jelentkezni.

-
A képzés ára: 250000 Ft A képzés időtartama: 6 alkalom - 24 óra

Tovább a feliratkozásra

A mesterképzés az iránymutatást adja meg a hibakeresés kapcsán, de leginkább a gyakorlatra összpontosít.

Mi teszi a gyakorlati készségeket kulcsfontosságúvá?

A forrasztástechnológiában rejlő finom fogások elsajátítása elengedhetetlen, amelyeket kizárólag a gyakorlatban lehet megtanulni. Ezzel szemben a hibakeresési készségek online anyagok fogyasztásával fejleszthetők. Az oktatás során bemutatjuk azokat a forrásokat, melyekből bőséges tudást szerezhetnek a hallgatók, és ezek közül többet a gyakorlatban meg is valósítunk.

Az órák során a legapróbb alkatrészektől a legbonyolultabban cserélhető alkatrészek irányába fogunk haladni. A képzés végére megtanulod hogyan lehet például:

- Kondenzátorokat, diódákat le -és felforrasztani
- Chip cserével kijelzőt cserélni mivel a legtöbb kijelző esetén már nem megoldható programozó használatával az egyedi azonosítók átírása
- Alaplapi szakadásokat bekötni vezetékkel
- Maszkolni UV aktív maszkolóval
- BGA alkatrészt újragolyózni és cserélni
- Zárlatot keresni (Leggyakoribb alaplapi hiba)

Ezek a gyakorlati elemek alapját képezik minden hibajavításnak, és lehetőséget adnak a hibakeresési készségek további fejlesztésére.

Képzési helyszín

Budapest 1073 Budapest Kertész utca 27.

Képzési időpontok
A képzés szombatonként kerül megtartásra.

1. alkalom 2024. március 2.
2. alkalom 2024. március 9.
3. alkalom 2024. március 16.
4. alkalom 2024. március 23.
5. alkalom 2024. április 6.
6. alkalom 2024. április 13.

Mettől meddig?

12:00-16:00

Az oktatásra 15 éves kortól lehet jelentkezni.

-
A képzés ára: 500000 Ft A képzés időtartama: 6 alkalom - 24 óra

Tovább a feliratkozásra

Jó tudni képzésünkről

Kis létszám, folyamatos segítségnyújtás
Mind az Alapképzés, mind a Mesterképzés kis létszámban zajlik. A képzést minimum 5 fővel indítjuk és maximum 10 fő vehet részt. 

Fokozatos fejlődés
A mester szint eléréséhez szükséges az alapszintű képzés teljesítése. Amennyiben rendelkezel az alapszintű képzés tudásanyagával, abban az esetben a szintfelmérő tesztek elvégzésével magasabb szintre is jelentkezhetsz.

A legjobb forrásokat sem rejtjük el előled
A képzés során megmutatjuk a legjobb csatornákat, ahol rengeteg információt beszerezhetsz, hogy a tudásod naprakész legyen.

Discord szerver hozzáférés
Minden tanulónk hozzáférést kap Discord szerverünkhöz, ahol a jelenlegi munkatársainktól és oktatóinktól is kérdezhettek. 

Mi fog jól jönni a forrasztási ismeretek elsajátításához?

Stabil kezek (ha a tűbe a cérnát be tudod fűzni az nagyon jó). Elektronika iránti érdeklődés (ha jelöléseket vagy kapcsolási rajzokat ismersz az szuper). Ha találkoztál már forrasztó állomással, netán használtad is, az több mint tökéletes.

Az oktatás részleteiért iratkozz fel itt

Miben segíthetünk?

Beázott az iPhone-od? Betört a kijelző? Nem kapcsol be a MacBook-od és rajta van minden adatod? Már mindennel találkoztunk — ami viszont még fontosabb: mi meg is javítottuk. Tapasztalt, barátságos csapatunk rendelkezésedre áll, keress minket!