Mi szeretjük az Apple termékeket.

Rajongunk az Apple termékekért és szeretjük őket visszahozni az életbe ha tönkremennek.

Legnagyobb öröm ha boldogan távozik tőlünk az ügyfelünk és ha még ad egy jó értékelést is akkor igazán megdobban a szívünk. ( Ezt láthatod alul a logónkon is)

Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben rövid határidővel teljesítsük a munkánkat.

Folyamatosan dolgozunk a folyamatainkon, hogy egyszerű átlátható és minél inkább automatizált legyen.


Mi nem csak egy szerviz vagyunk. Nálunk tökéletes biztonságban vannak a készülékek. Biztos kézzel állunk neki a javításnak, széles skálán mozgó szaktudásunkkal. Melynek eredete itt olvasható:
Orosz J. Róbert(CEO): Minden vágyam volt egy iPhone. Emlékszem az asztalon gyakoroltam, hogy hogyan működhet a 2 ujjas nagyítás közben elképzeltem ujjaim alatt az iPhone-t. Sajnos mi nem tehettük meg akkoriban, hogy vásároljunk 2008-2009 körül. Gyerekkori barátomnak meséltem, hogy ez a világ legjobb dolga és ha egyszer megtehetem biztosan veszek. Mindig mondtam neki mekkora találmány, mennyire minőségi és mennyire oda vagyok érte. Neki a szülei jobban álltak anyagilag így hát vettek is neki. Aznap mikor megkapta megengedte, hogy kibontás után azonnal kipróbáljam. Beültünk az autóba és a kezembe vehettem és kipróbálhattam. Alig mertem hozzáérni nehogy megkarcolódjon de a nagy extázisban az ölembe tettem és úgy szálltam ki a kocsiból és megtörtént az ami miatt minden tulajdonos imádkozik ha leesik, hogy amikor felveszi akkor ne ez a látvány fogadja. Igen ÖSSZETÖRT. Mondtam a barátomnak egyet se féljen megoldom megjavítom. Akkoriban mindenféle dolgokat építettem és javítottam. Kerestem hozzá alkatrészt megrendeltem és megjavítottam. Szerencsére tökéletes lett.(iPhone 3GS) Felismertem benne a lehetőséget és elkezdtem ebbe az irányba haladni.

Ők már minket választottak

Üzleteink képekben

Csapatunk

Orosz Róbert
Orosz Róbert

Tulajdonos

Molnár Gábor
Molnár Gábor

Tulajdonos

Heiszki Lili
Heiszki Lili

Üzletvezető (Dunaújváros)

Léránt Dániel
Léránt Dániel

Üzletvezető (Budapest)

Karenyuk Attila
Karenyuk Attila

Szerviztechnikus (Dunaújváros)

Bánya Gréta
Bánya Gréta

Szerviztechnikus (Szekszárd)

Hegyi Ádám
Hegyi Ádám

Szerviztechnikus (Esztergom)

Miben segíthetünk?

Vásárlással is fordulhatsz hozzánk, professzionális, segítőkész csapatunk ebben is áll rendelkezésedre.

Kapcsolatfelvétel