fbpx
Face ID hiba javítás

Face ID hiba javítás

Manapság a Face ID már tulajdonképpen a mindennapi életünk részévé vált és elmondható az is, hogy a következő iPhone generációk is rendelkeznek majd ezzel. Sajnos szervizes szempontból a Face ID nem működése tulajdonképpen típus hiba, mivel rendkívül kényes hardverről van szó.

Ennek javítása persze nem egyszerű, rendkívül sok részből áll például: infrakamera, dot projektor, közelség érzékelő, és így tovább… Ezek persze könnyedén megsérülhetnek, akár egy leejtés, beázás, vagy szimpla külső behatás alkalmával, ezért sem ajánlja az Apple, hogy víz érje a készüléket, nem is ad erre garanciát.

Honnan tudjuk, hogy nem működik a Face ID?

Egyértelmű, hogy ha nem tudunk hozzáadni új arcot, vagy nem ismer fel minket, akkor valamely része meghibásodott. Ezt egyébként úgy tudjuk a legegyszerübben tesztelni, hogy egy másik iPhone készülék kameráján keresztül megnézzük a hibás készülék Face ID-ját.

Amennyiben a videón látható pöttyök nem villognak, a Face ID minden bizonnyal hibás. Ez természetesen javítható, a We Love Apple kollégái többek között erre szakosodtak. Magyarországon elsőként kezdtük el javítani a hibás Face ID-kat, így az elmúlt hónapok révén hatalmas tapasztalatot gyűjtöttünk.

Amennyiben hibás Face ID-s készülékkel rendelkezel, legyen az iPhone X, XS, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, hozd be hozzánk és mi várhatóan 1 napon belül megjavítjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Hiba!
  Rendben
  '
  Sikeres kapcsolatfelvétel!
  A további információkért tekintsd meg a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott e-mail fiókot!
  Rendben
  Bezár Részletek
  Megosztom!
  Send this to a friend