Vissza

A javítás művészete 2. - Univerzális eszközök sokféle problémára

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk az univerzális eszközeinket. Ha valami megadhatja a javításnak azt a bizonyos pluszt, akkor ezek az eszközök azok. Nélkülük az Apple által kifejlesztett kis részletek, ami miatt szeretjük a céget nagyon nehezen lennének javíthatók.

A javítás művészete 2. - Univerzális eszközök sokféle problémára
Képzeld el, hogy az alkatrészek programozásában nincsenek határok! Face ID chipek másolása, NAND modulok programozása, True Tone információk átvitele a régi kijelzőről az újra, akkumulátor adatok másolása és még hosszú a lista. 

Az univerzális eszközök azok, amelyek folyamatos fejlődést biztosítanak. Megtalálják azokat a megoldásokat, amelyek segítségünkre vannak az alkatrészek programozásában. 
JC Pro1000S
Ez egy olyan eszköz, amely meglepő módon, egy módosított iPhone alaplapot tartalmaz. Az a módosított rendszer, amely rajta van, lehetővé teszi a különböző olyan hardverelemek csatlakoztatását, amellyel lehetőség nyílik iPhone hardverelemek programozására (epromok, NAND, Face ID, Akkumulátor, Kijelző, stb..)

JCV1S
 
Szinte ugyanaz mint az előző, annyi különbséggel, hogy NAND programozó modulokat nem képes kezelni.

Quianli iCopy

A JCV1S-hez hasonló a felhasználása. Több gyártó termékeit használjuk, mivel bizonyos javítások esetén hol az egyik, hol a másik használható jobban, illetve folyamatosan változik, hogy éppen melyik old meg hamarabb egy problémát.
i2C
 
Programozó ami csak Face ID dot projector tesztelésre és programozásra alkalmas.

JC P8

NAND programozó képes akár a NAND-on tárolt titkosítást visszafejteni, ami nem jelent egyet az adatok visszanyerésével, viszont bizonyos hardverelemek cseréjét lehetővé teszi pl.: alaplaphoz programozott kamera esetén vagy face ID javítás során.

Ha valami nem stimmel a készülékeddel, ne aggódj! Mi itt vagyunk, hogy varázsoljunk. Mindig megtaláljuk a megoldást, és mindig a legjobbat nyújtjuk, hogy újra tökéletesen használhasd kedvenc készüléked.
Orosz J. Róbert
Orosz J. Róbert
Szerző

CEO

Miben segíthetünk?

Beázott az iPhone-od? Betört a kijelző? Nem kapcsol be a MacBook-od és rajta van minden adatod? Már mindennel találkoztunk — ami viszont még fontosabb: mi meg is javítottuk. Tapasztalt, barátságos csapatunk rendelkezésedre áll, keress minket!

Rólunk mondták

4,8
130+ vélemény
4,9
150+ vélemény