Vissza

Q4-23 kampány az állatokért

„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.”

A We Love Apple Q4-23 kampányt október 4-én indítottuk útjára, hogy segítsünk a menhelyeken élő állatoknak. Érdekel, hogy hogyan vehetsz részt? 

Itt tudsz szavazni

Q4-23 kampány az állatokért
Mi ez a kampány?
Az állatok világnapja (október 4.), mind a vadon élő, mind a háziállatok iránti felelősségünkre hívja fel a figyelmet. Gondolkoztunk, hogy hogyan tudnánk mi is segíteni az állatokon és a Q4-23 kampánnyal rukkoltunk elő.

UPDATE: Úgy döntöttünk, hogy mindegyik szolgáltatásunkárából félreteszünk 1000 Ft-ot az állatok megsegítésére, így már nem csak az általános tisztítás és fólia felrakása tartozik bele a kampányunkba.


Október 4-től egészen december 22-ig tudsz részt venni a kampányban.

Egyszerűen gyere be hozzánk és akár te is beleteheted a gyűjtő dobozunkba az ezrest, ez az összeg levonódik a szolgáltatás árából!
Guiness rekord kísérlet? Naná!
Összefogtunk Czanik Balázzsal, a Kutyajó Tettek Nap megálmodójával. 🫶 Az október 27-ig összegyűjtött összeget a kutyaeledel-gyűjtő Magyar és Guinness-rekord kísérletetbe tesszük bele.
Válasszátok ki ti, hogy ki kapja meg az összegyűjtött összeget
🫶 Miután megdöntöttétek a Guinness-rekordot sem tétlenkedünk. Egészen december 22-ig folytatódik a gyűjtés és innentől kezdve Ti dönthetitek majd el szavazással, hogy melyik menhely kapja a kampány teljes gyűjtését! Erre december 1-től lesz lehetőségetek. Szavazzatok a kedvenc menhelyetekre és a legtöbb szavazatot összegyűjtött menhely fogja 2023. december 27-29. között megkapni.

Itt tudsz szavazni

Érdekes számok
Magyarországon jelenleg 10,156,239 ember él, ebből 6,2 millióan használnak okostelefont. A hazai piacmegoszlás nem kiegyenlített, iPhone-t körülbelül Magyarország 21%-a használ ez körülbeül 1.302.000 embert jelent. Nézzük meg, hogy vajon hány iPhone használót tudunk mozgósítani egy jó ügy érdekében!

Hiszünk abban, hogy az empátia és az odafigyelés mindannyiunk életét gazdagítja, és szépséget csempész az őszinte kapcsolatokba, legyenek azok emberek között vagy állatokkal való kapcsolatok. Hisszük, hogy felelősek vagyunk azért, amit megszelidítettünk.

------------------
Nem a TikTok-ról jöttél? Nézd meg a TikTok videónkat, ahol láthatod Sütit is, Csabi (ügyfelesünk) kutyusát 🥰
Orosz J. Róbert
Orosz J. Róbert
Szerző

CEO

Miben segíthetünk?

Beázott az iPhone-od? Betört a kijelző? Nem kapcsol be a MacBook-od és rajta van minden adatod? Már mindennel találkoztunk — ami viszont még fontosabb: mi meg is javítottuk. Tapasztalt, barátságos csapatunk rendelkezésedre áll, keress minket!

Rólunk mondták

4,8
130+ vélemény
4,9
150+ vélemény