Vissza

Ne a fülészetre menj, ha nem hallod amit mondanak a vonal túloldalán! (Halk hangszóró, mikrofon és töltés hiba)

50% Akció 2023. Augusztus 31-ig
9900 Ft helyett 4.990 Ft (Csak abban az esetben él a kedvezmény ha a bejegyzésre hivatkozol)
Ha 20 percen belül nem végzünk az iPhone-od tisztításával, akkor adunk ajándékba egy üvegfóliát 6.900FT értékben!

Nyugi, nem a füleddel van baj és a hangszórót sem kell horror áron kicserélni.
Ha nem tölt a készüléked legtöbb esetben, ezt is megoldhatja egy alapos tisztítás és a mikrofonra is ez vonatkozik!
Megoldjuk a problémád 10 perc alatt most fél áron. Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy halk a hangszóró, nem tölt megfelelően az iPhone vagy csak bizonyos pozícióban tölt.
Van, aki kihangosítva tud már csak telefonálni és azt gondolja ez drága lesz, de nem!
Ebben az inflációs környezetben minden drága, kivéve az iPhone-od tisztítása!

Ne a fülészetre menj, ha nem hallod amit mondanak a vonal túloldalán! (Halk hangszóró, mikrofon és töltés hiba)

A leggyakoribb hibák közé tartozik a halk iPhone hangszóró, szennyeződött töltő csatlakozó és minden olyan pont, ahol rés van a készüléken. Ezeknek a tisztítására hosszú évek alatt megszerzett tapasztalattal állunk neki.


Hogyan orvosoljuk a problémádat?

Ezekhez a tisztításokhoz zsíroldásra alkalmas folyadékot kell használni, ami nem okoz kárt a készülékben! A hangszóró rács leginkább a por és a zsíros szennyeződés miatt tömődik el, ezért elhalkul a hangszóró! Ezekhez a takarításokhoz alakítottunk ki egyedi eszközöket, amellyel tökéletesen ki tudjuk takarítani a hangszóró rácsot. Ráadásul gyorsan. Itt nem érvényes az a mondás, hogy 3 dolgot lehet választani egy munka során: Olcsó, gyors és jó. Jelen esetben ez mind érvényes az általunk elvégzett munkára.

A lightning csatlakozó tisztítás során különös figyelmet kell szentelni a fém csatlakozási pontok megóvására, ezért nem ajánljuk otthoni körülmények között megvalósítani.

Saját story:

Ügyfél behozta a készüléket, hogy nem tölt miután megtisztította! Miután bevizsgáltuk kiderült, hogy kitört egy csatlakozási pont. Ha nem otthon kísérelte volna meg, akkor elkerülhető lett volna a dock csatlakozó csere, de mivel kitört a fém pin, ezért cserélni kellett az alkatrészt! (Ha szervízbe kerül a készülék töltés hibával és dockot akarnak cserélni, akkor mindenképpen érdemes rákérdezni, hogy a takarítás nem oldja-e meg a problémát)

Másik eset:

Fogpiszkálót tört a csatlakozóba, amit már nem tudott kiszedni. Természetesen megoldottuk neki.

Ha nem akar bemenni a csatlakozóba a kábel, akkor nem érdemes erőltetni. Sokszor szedtünk már ki törött lightning fejet a dockból. (embert próbáló feladat, ami szintén többe kerül mint a tisztítás)


Kiváló minőség, korrekt áron! We Love Apple

Orosz J. Róbert
Orosz J. Róbert
Szerző

Miben segíthetek?

Kérdésed van? Elakadtál? Hozzáértő és naprakész csapatunk segítségedre lesz, legyen szó javításról, vásárlásról, vagy bármilyen Apple-el kapcsolatos kérdésről.

Rólunk mondták

4,8
130+ vélemény
4,9
150+ vélemény