fbpx

Lassú, hangos, kikapcsol? MacBook, Mac mini, iMac portalanítás és pasztázás!

Sajnos az idővel nem csak a PC-k, de sajnos a Mac számítógépek egyes alkatrészei is elhasználódnak és javításra szorulnak. Ezekben az esetekben ügyfeleink számára kiszoktuk ajánlani a portalanítás, pasztázást is, amit a következő két hétben ingyenesen elvégzünk, ha hardveres hiba javítására van szükség!

Számítógépünk hűtése, tisztítása rendkívül fontos, mivel a magas hőmérséklet miatt a processzor és a grafikus processzor is lassabban működik, ezáltal a gép hangos lehet, akadhat, látványosan lelassulhat. A legtöbb számítógép rendelkezik hűtőventilátorral, ami bizony idővel tele lesz porral, kosszal, és emiatt csökken a teljesítménye is. Amikor a gép nem tudja megfelelően hűteni magát, akkor kénytelen a processzorok órajelét csökkenteni, hogy ne melegedjenek túl, tehát a gép lassabb lesz. 

A ventilátorok mellett nagyon fontos még a hővezetőpaszta. Ennek segítségével adja le a hőt a processzor. Ez 1-2 év alatt, használattól függően már jelentősen elhasználódik (kiszárad), így cseréjével újra megfelelő lehet a számítógép hűtése. A megfelelő hűtéssel a gép nem korlátozza a processzor teljesítményét, tehát a korábban megszokott sebességgel tudunk rajta dolgozni!

Ebben az esetben bevizsgálás után a portalanítás, pasztázást szoktuk ajánlani, aminek az ára:

  • MacBook, Mac Mini: 10.000Ft
  • iMac: 15.000Ft
  • iMac Slim: 25.000Ft (keskeny szélű iMac)
Hiba!
Rendben
'
Sikeres kapcsolatfelvétel!
A további információkért tekintsd meg a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott e-mail fiókot!
Rendben
Bezár Részletek
Megosztom!
Send this to a friend