Vissza

Lassú, hangos, kikapcsol? MacBook, Mac mini, iMac portalanítás és pasztázás!

Lassú, hangos, kikapcsol? MacBook, Mac mini, iMac portalanítás és pasztázás!

Sajnos az idővel nem csak a PC-k, de sajnos a Mac számítógépek egyes alkatrészei is elhasználódnak és javításra szorulnak. Ezekben az esetekben ügyfeleink számára kiszoktuk ajánlani a portalanítás, pasztázást is, amit a következő két hétben ingyenesen elvégzünk, ha hardveres hiba javítására van szükség!


Számítógépünk hűtése, tisztítása rendkívül fontos, mivel a magas hőmérséklet miatt a processzor és a grafikus processzor is lassabban működik, ezáltal a gép hangos lehet, akadhat, látványosan lelassulhat. A legtöbb számítógép rendelkezik hűtőventilátorral, ami bizony idővel tele lesz porral, kosszal, és emiatt csökken a teljesítménye is. Amikor a gép nem tudja megfelelően hűteni magát, akkor kénytelen a processzorok órajelét csökkenteni, hogy ne melegedjenek túl, tehát a gép lassabb lesz.


A ventilátorok mellett nagyon fontos még a hővezetőpaszta. Ennek segítségével adja le a hőt a processzor. Ez 1-2 év alatt, használattól függően már jelentősen elhasználódik (kiszárad), így cseréjével újra megfelelő lehet a számítógép hűtése. A megfelelő hűtéssel a gép nem korlátozza a processzor teljesítményét, tehát a korábban megszokott sebességgel tudunk rajta dolgozni!


Ebben az esetben bevizsgálás után a portalanítás, pasztázást szoktuk ajánlani, aminek az ára:

Frissítve 2023.02.24 Az árváltozást jogát fenntartjuk.

Orosz J. Róbert
Orosz J. Róbert
Szerző

CEO

Miben segíthetünk?

Beázott az iPhone-od? Betört a kijelző? Nem kapcsol be a MacBook-od és rajta van minden adatod? Már mindennel találkoztunk — ami viszont még fontosabb: mi meg is javítottuk. Tapasztalt, barátságos csapatunk rendelkezésedre áll, keress minket!

Rólunk mondták

4,8
130+ vélemény
4,9
150+ vélemény