Vissza

Lassú, hangos, kikapcsol? MacBook, Mac mini, iMac portalanítás és pasztázás!

Lassú, hangos, kikapcsol? MacBook, Mac mini, iMac portalanítás és pasztázás!

Sajnos az idővel nem csak a PC-k, de sajnos a Mac számítógépek egyes alkatrészei is elhasználódnak és javításra szorulnak. Ezekben az esetekben ügyfeleink számára kiszoktuk ajánlani a portalanítás, pasztázást is, amit a következő két hétben ingyenesen elvégzünk, ha hardveres hiba javítására van szükség!


Számítógépünk hűtése, tisztítása rendkívül fontos, mivel a magas hőmérséklet miatt a processzor és a grafikus processzor is lassabban működik, ezáltal a gép hangos lehet, akadhat, látványosan lelassulhat. A legtöbb számítógép rendelkezik hűtőventilátorral, ami bizony idővel tele lesz porral, kosszal, és emiatt csökken a teljesítménye is. Amikor a gép nem tudja megfelelően hűteni magát, akkor kénytelen a processzorok órajelét csökkenteni, hogy ne melegedjenek túl, tehát a gép lassabb lesz.


A ventilátorok mellett nagyon fontos még a hővezetőpaszta. Ennek segítségével adja le a hőt a processzor. Ez 1-2 év alatt, használattól függően már jelentősen elhasználódik (kiszárad), így cseréjével újra megfelelő lehet a számítógép hűtése. A megfelelő hűtéssel a gép nem korlátozza a processzor teljesítményét, tehát a korábban megszokott sebességgel tudunk rajta dolgozni!


Ebben az esetben bevizsgálás után a portalanítás, pasztázást szoktuk ajánlani, aminek az ára:

Frissítve 2023.02.24 Az árváltozást jogát fenntartjuk.

Orosz J. Róbert
Orosz J. Róbert
Szerző

Miben segíthetek?

Kérdésed van? Elakadtál? Hozzáértő és naprakész csapatunk segítségedre lesz, legyen szó javításról, vásárlásról, vagy bármilyen Apple-el kapcsolatos kérdésről.

Rólunk mondták

4,8
130+ vélemény
4,9
150+ vélemény