fbpx

Gyere és nyerd meg az Apple Watch SE-t a 🎄 alá!

Idén, hogy megköszönjük, hogy velünk voltatok és kitartottatok, szeretnénk egy karácsonyi játékkal zárni az évet. Sajnos a 2020 nem volt a legjobb év koronavírus miatt, azonban azt szeretnénk, hogy legalább egy valakinek jól záródjon és a karácsonyfa alá kerüljön egy Apple Watch SE! ❤️🥳 Idén azok között, akik feliratkoznak erre a játékra és követnek minket Instagramon kisorsolunk 1db Apple Watch SE készüléket, amit a sorsolt választhat ki, hogy milyen színű és mekkora méretű legyen! Ezzel végeredményben az egész család játszhat és meghívhatod a barátaidat és ismerőseidet is.

Mit kell tenned?

  1. Kövesd be a We Love Apple Instagram profilját, majd pedig küldd el ismerőseidnek ezt a bejegyzést, hogy ők is játszhassanak!
  2. Iratkozz fel alább, majd írd be Instagram felhasználó nevedet és az email címedet, ezzel véglegesítve a játékra való jelentkezést.
(A feliratkozással elfogadod, hogy a We Love Apple a jövőben akciós hírlevelet küldjön neked. Amennyiben leiratkozol vagy kiköveted a We Love Apple Instagram odalát, nem leszel jogosult az Apple Watch játékban való részvételre.) Sorolás december 20-án, a nyertest pedig e-mailben fogjuk felkeresni, valamint kihirdetjük majd a We Love Apple Instagram profilján! Küldd el az ismerőseidnek is!
Hiba!
Rendben
'
Sikeres kapcsolatfelvétel!
A további információkért tekintsd meg a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott e-mail fiókot!
Rendben
Bezár Részletek
Megosztom!
Send this to a friend