Vissza

A javítás művészete - Hatékonyság, gyorsaság, minőségi eredmény

A legjobb minőségű munka elengedhetetlen kelléke a jó minőségű szerszám. Annak érdekében, hogy Apple minőségben tudjunk dolgozni különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legújabb és legjobb minőségű munkát lehetővé tevő technológiákkal rendelkezzünk.

A javítás művészete - Hatékonyság, gyorsaság, minőségi eredmény
Folyamatosan rajtatartjuk a fejlődés ütőerén a kezünket, így amint egy új megoldásra nyílik lehetőség a szervizeléssel és fejlesztéssel kapcsolatosan, mindig megragadjuk azt. A befektetéseink megtérülését nem egy adott eszköz megtérülésére vetítjük le, hanem arra, hogy a legösszetettebb problémákra is megoldást tudjunk nyújtani, ezzel szolgálva ügyfeleinket.

Első körben a forrasztástechnológiai eszközeinket szeretnénk nektek megmutatni. Az eszközök, amiket választottunk lehetővé teszik, hogy profi technikusaink kiváló munkát végezzenek nagyon apró alkatrészek esetében is.

Az évek során több ipari eszközzel is volt dolgunk. Ezek közül ami a legjobb minőséget produkálta az a JBC de szorosan követi kedvezőbb árfekvésű társa a Quick. Sok funkció kapcsán a Quick meg is haladja a jóval drágább JBC-t.

Meleglevegős állomásaink: 
JBC JTSE és Quick 861DW. Ezek az eszközök csúcs minőségben végzik a dolgukat. A kiáramló levegő mennyisége és hőmérséklete tű pontosan szabályozható. A tökéletes szabályzásnak köszönhetően megóvhatók az alkatrészek a hősokk kockázatától (ehhez természetesen a munkát végző kolléga profi szaktudása is elengedhetetlen). Az állomásokat az úgynevezett SMD alkatrészek cseréje, újragolyózása és újraforrasztása során alkalmazzuk. Pl.: Zárlatos alkatrész, iPhone 7 audio vezérlő IC, töltésvezérlő IC, processzor újragolyózás etc.

Forrasztó állómásból
a legmagasabb minőséget szintén a JBC márka biztosítja. Az abszolút kedvenc a NASE-2B. Mikro forrasztások terén elképesztően precíz munka végezhető vele. Az úgynevezett csipesz páka része tökéletesen alkalmas a legkisebb alkatrészek ki-és beforrasztására.
Mutatjuk, hogy mennyire kicsi alkatrészekről van szó:

Forrasztó állomásoknál meghatározó tényező a gyors melegítés. A NASE-2B, mellyel eszközeiteket is javítjuk - amennyiben forrasztást igénylő hibát állapítottunk meg -másodpercek alatt képes elérni a javításhoz szükséges hőmérsékletet.

Mikroszkópot
illetően az Amscope márka az, melynek kristálytiszta képe segít minket a mindennapok során minőségi munkát végezni.

Forrasztástechnológiához sorolnám még a CNC gépünket.
Valójában nem a forrasztáshoz szükséges hanem az alkatrészek eltávolítását teszi lehetővé hőátadás nélkül.
Hogy ez miért nagy segítség? Mert nagyobb alkatrész eltávolítása esetén nem áll fenn a veszélye a környezetében levő alkatrészek felmelegedésének és esetleg ezzel kapcsolatos károsodásának. Legnagyobb előnye az alaplapi adatmentések során a donor alaplapról történő processzor eltávolítás kapcsán van.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a minőség és hatékonyság kéz a kézben járjanak, így tudjuk biztosítani számotokra a gyors és profi munkavégzést. A már jól bevált eszközök mellett mindig figyeljük a szakmai újdonságokat. Naprakészen, a legújabb és leghatékonyabb profi technikákkal és gépekkel várunk titeket szervizünkben.
-----
És az ígért Amscope mélymerülés🤪 https://bit.ly/3Qc7ssm (We Love Appe TikTok)
Orosz J. Róbert
Orosz J. Róbert
Szerző

CEO

Miben segíthetünk?

Beázott az iPhone-od? Betört a kijelző? Nem kapcsol be a MacBook-od és rajta van minden adatod? Már mindennel találkoztunk — ami viszont még fontosabb: mi meg is javítottuk. Tapasztalt, barátságos csapatunk rendelkezésedre áll, keress minket!

Rólunk mondták

4,8
130+ vélemény
4,9
150+ vélemény