Vissza

2020. December 31-ig minden iPhone akkumulátor csere 10% kedvezménnyel! Lejárt!

2020. December 31-ig minden iPhone akkumulátor csere 10% kedvezménnyel! Lejárt!
Itt a tél, most már lassan 0 fok fele közelít a nappali kinti hőmérséklet, amit az iPhone-ok nem mindig honorálnak. Amennyiben 2-3 évnél idősebb a készülékünk, a hidegben sokszor kikapcsolhat, lefagyhat, esetleg váratlanul újraindulhat.

Egy éves kora után az iPhone-ok jelentős része esetén jelentkeznek akkumulátor problémák. A gyors merülésen túl előfordulhatnak olyan gondok is, melyek egyértelműen az akkumulátor elöregedésére, meghibásodására utalnak, mint például kevesebb készenléti idő, aminek egyetlen megoldása van csak: az akku cseréje. A hibákért olykor a nem megfelelő töltőadapterek a felelősek. Ilyenek például a kínai olcsó, utángyártott töltők, autós töltők, illetve a már említett akkumulátor elöregedése, ami ellen semmit sem tehetünk, egy bizonyos idő után minden készüléket elér.

A We Love Apple következő akciójában (december 31-ig) minden iPhone akkumulátort 10% kedvezménnyel cserélünk.
A csere 1-2 órán belül megtörténik, és a jól megszokott 6 hónap garanciát vállaljuk rá.
Orosz J. Róbert
Orosz J. Róbert
Szerző

CEO

Miben segíthetünk?

Beázott az iPhone-od? Betört a kijelző? Nem kapcsol be a MacBook-od és rajta van minden adatod? Már mindennel találkoztunk — ami viszont még fontosabb: mi meg is javítottuk. Tapasztalt, barátságos csapatunk rendelkezésedre áll, keress minket!

Rólunk mondták

4,8
130+ vélemény
4,9
150+ vélemény