fbpx
We Love Apple garanciális ügyintézés

We Love Apple garanciális és garancián túli ügyintézés

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy sajnos az idő az, ami véges számunkra. Az idővel tudunk gazdálkodni, hogy azt a lehető legjobban kihasználjuk, lehető legtöbb pénzt keressük vele, vagy éppen a lehető legtöbbet a családunkkal töltsünk.

A We Love Apple gondol azokra az emberekre, akiknek az idejük sokkal fontosabb annál, hogy egy adott készülékkel rohangáljanak, ügyet intézzenek, adatokat mentsenek róla és így tovább… A garanciális és garancián túli ügyintézésünk a fentiekre szakosodott. Időt spórolunk és mindent elintézünk helyetted.

Amennyiben még garanciális a készüléked, de nem szeretnél azzal időt tölteni, hogy elviszed, beszélsz a szervizes kollégával, elmégy érte, akkor azt mi megtesszük helyetted. A garanciális ügyintézés alatt adott esetben még csere készüléket is biztosítunk neked, illetve az adataidat is átköltöztetjük, tehát neked csak le kell adnod hozzád, és szólunk, amikor készen van.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy hivatalos helyen való garanciális csere, javítás alapjában véve ingyenes. A mi szolgáltatásunk tulajdonképpen terhet vesz le a válladról, ha a fentiekkel nem szeretnél foglalkozni, és megbízható szakemberrel szeretnéd ezt intéztetni.

Keress minket bizalommal!

  Név

  E-mail

  Telefonszám

  Kapcsolatfelvétel tárgya
  Készülék típus
  IMEI szám / sorozatszám

  Üzenet

  Hiba!
  Rendben
  '
  Sikeres kapcsolatfelvétel!
  A további információkért tekintsd meg a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott e-mail fiókot!
  Rendben
  Bezár Részletek
  Megosztom!
  Send this to a friend