We Love Apple garanciális ügyintézés

We Love Apple garanciális és garancián túli ügyintézés

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy sajnos az idő az, ami véges számunkra. Az idővel tudunk gazdálkodni, hogy azt a lehető legjobban kihasználjuk, lehető legtöbb pénzt keressük vele, vagy éppen a lehető legtöbbet a családunkkal töltsünk.

A We Love Apple gondol azokra az emberekre, akiknek az idejük sokkal fontosabb annál, hogy egy adott készülékkel rohangáljanak, ügyet intézzenek, adatokat mentsenek róla és így tovább… A garanciális és garancián túli ügyintézésünk a fentiekre szakosodott. Időt spórolunk és mindent elintézünk helyetted.

Amennyiben még garanciális a készüléked, de nem szeretnél azzal időt tölteni, hogy elviszed, beszélsz a szervizes kollégával, elmégy érte, akkor azt mi megtesszük helyetted. A garanciális ügyintézés alatt adott esetben még csere készüléket is biztosítunk neked, illetve az adataidat is átköltöztetjük, tehát neked csak le kell adnod hozzád, és szólunk, amikor készen van.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy hivatalos helyen való garanciális csere, javítás alapjában véve ingyenes. A mi szolgáltatásunk tulajdonképpen terhet vesz le a válladról, ha a fentiekkel nem szeretnél foglalkozni, és megbízható szakemberrel szeretnéd ezt intéztetni.

Keress minket bizalommal!

Név

E-mail

Telefonszám

Kapcsolatfelvétel tárgya

Készülék típus

IMEI szám / sorozatszám

Üzenet

Hiba!
Rendben
'
Sikeres kapcsolatfelvétel!
A további információkért tekintsd meg a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott e-mail fiókot!
Rendben
Bezár Részletek
Megosztom!

Send this to a friend