fbpx

Mit jelent nálunk az eredetivel megegyező iPhone kijelző? Miért válaszd ezt?

Szinte a legtöbb szervizmunkát a törött kijelzőjű iPhone-ok teszi ki, sajnos eséskor nagy valószínűséggel az iPhone kijelzője, vagy az üvege betörik. Sokszor előfordulhat az is, hogy nem törik a készülék, de csíkos lesz az LCD és így adott esetben az érintés sem működik.

Mi a We Love Apple-ben fokozottan odafigyelünk arra, hogy az ügyfél a lehető legmagasabb minőségű kijelzőt, alkatrészt kapja, így nálunk nincs arra opció, hogy olcsóbb kínai, vagy kétes forrásból származó egységet kérjen. Mit is jelent ez?

Kijelző törés esetén alapvetően két különböző kijelzőt kaphatunk a garancián túli szervizben. Az első a már említett utángyártott kínai LCD és üveg, ami sajnos nem minden esetben megfelelő minőségű, de mindenképp olcsó megoldás. Ezeknél a kijelzőknél hibás lehet kijelzés, az érzékelés és persze a színhelyességük sem megfelelő. Egyes esetekben szoftverfrissítés után anomáliák jelentkezhetnek. Amennyiben lehetséges, kerüljük el ezeket, kérdezzünk rá az adott szervizben, hogy milyen kijelzővel dolgoznak.

A második a gyárival megegyező minőségű kijelző. Ezt használjuk mi is a We Love Apple szervizben, lényege, hogy az LCD eredeti Apple termék, az üveg pedig a lehető legjobb minőségű. Természetesen egy kijelző esetén az LCD maga a “kijelző” a legfontosabb alkatrész. Az azon lévő komponensek, kábelek, kamerák, home gomb, háttér világítás, hangszóró, mind-mind eredeti, gyári marad, adott esetben a törött kijelzőről való cseréjével a rajta lévő szoftveres adatok megfelelő átmásolásával. Utóbbiakkal működik tökéletesen a Face ID, a Touch ID, és kizárhatóak azok a hibák is, hogy a jövőben ezeket az Apple szoftveresen gátolja, mivel eredeti komponensek. Ez a típus tökéletesen színhelyes is, és a We Love Apple örök garanciát ad rá*.

Teljesen gyári kijelzőt kizárólag az Apple képes adni, így ha nem akarunk 53 – 140 ezer forintot költeni a kijelző cserére, akkor a legjobb megoldás a gyárival megegyező minőségű kijelző.

Kérdésed van? Segítünk!

  Név

  E-mail

  Telefonszám

  Kapcsolatfelvétel tárgya
  Készülék típus
  IMEI szám / sorozatszám

  Üzenet

  Hiba!
  Rendben
  '
  Sikeres kapcsolatfelvétel!
  A további információkért tekintsd meg a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott e-mail fiókot!
  Rendben
  Bezár Részletek
  Megosztom!
  Send this to a friend