iPhone 7 – A1660, A1778, A1779, A1780

Audio IC

iPhone 7 – A1660, A1778, A1779, A1780

A telekommunikáció alapját képzik a hanghívások ez az iPhone-ok esetén sincs másként. Az audio ic hibajelenség ebbe az alap funkcióba is gátat szab.

Mikor beszélünk audio ic hibáról:
(nem feltétel, hogy mind teljesüljön)

  - Nem hallanak a vonal másik végén
  - Kiszürkül a kihangositás ikon (nem lehet kihangosítani)
  - Nem lehet hangjegyzetet készíteni.
.    (hiába nyomunk a felvétel gombra nem történik semmi)
  - Nem tudunk videofelvételt készíteni vagy ha tudunk nincs rajta hang

Kialakulásának vélhető oka:


Leginkább a nadrágzsebben hordás ami előidézheti de ezért nem a felhasználó okolható. A készülékház apró deformálódásai ezen belül az alaplap hajlásai miatt a felületen levő vezetősávok amelyek az audio ic-t kötik össze az alaplappal mikro repedések keletkeznek ennek köszönhetően megszűnik a stabil kapcsolat.


 • Piacon elérhető legjobb minőségű alkatrész Piacon elérhető legjobb minőségű alkatrész
 • A javítást Apple minősítéssel, valamint nagy tapasztalattal rendelkező technikus csapat végzi A javítást Apple minősítéssel, valamint nagy tapasztalattal rendelkező technikus csapat végzi
 • Javítási idő
  3-5 munkanap
 • Garancia
  3 hónap
 • Javítás ára
  33000 Ft

Információk a javítási folyamatról

A folyamat elvégzéséhez jelentős szakmai tapasztalat szükséges!Az alaplap és az alaplapi kapcsolati pont között kialakult repedéseket helyre kell állítani. Az alkatrészt leforrasztjuk az alaplapról majd letisztítjuk a panelról és a chip-ről a forraszanyagot. Hajszálvékony vezeték segítségével létrehozunk a gyárinál jóval erősebb kötést az ic kapcsolódási pontja és a környező alkatrész között amely kapcsolatban van azzal a kapcsolódási ponttal ahol kialakult a szakadás. Speciális uv aktív ragasztóval fixáljuk a vezetéket majd az alkatrész újragolyózása után visszaforrasztjuk az alaplapra.

Kapcsolódó javítások