fbpx

iPhone akkumulátor csere – miért cseréltesd nálunk?

Többször is szóba szokott kerülni, hogy a We Love Apple-ben milyen akkumulátort használunk? Gyári Apple akkumulátor kerül bele? Milyen minőségű,  meddig bírja, milyen garanciát kap az ügyfél és így tovább…

Az Apple a saját hivatalos szervizén kívül senkinek sem szolgáltat gyári alkatrészt. Ez azt jelenti, hogy külsős, vagy garancián túli szerviz által nem kaphatunk gyári iPhone, iPad akkumulátort, pontosabban semmilyen alkatrészt. A lehető legjobb megoldás, ha a szerviztől megkérdezzünk, hogy milyen akkumulátor építenek be, így erre adunk most mi is pontos választ!

Mikor érdemes akkumulátort cseréltetni?

Általában egy 2 éves készüléknél már érdemes elgondolkozni egy akkumulátor cserén. Addigra 80-90%-os lehet, tehát jó eséllyel órákkal kevesebbet bír már a szeretett iPhone-unk. Akkor végképp érdemes szervizbe menni, ha a Service Battery szavakat kapjuk, tehát az akkumulátor mindenképp szervizelésre szorul.

Az iPhone akkumulátor csere szerviz szemmel nem egy bonyolult dolog, így gyorsan, és könnyedén cseréljük rövid idő alatt itt a We Love Apple-ben.

Miért cseréltess nálunk?

 • 30 perc alatt cseréljük
 • Gyárival megegyező minőségű akkumulátor
 • Gyárival megegyező teljesítmény
 • Normál használat mellett a gyári adatokkal megegyező akkumulátor időt kap
 • Kitisztítjuk belülről a készüléket és a dock csatlakozót, ami a töltésnél fontos
 • A készülék képes kiolvasni a cserélt akkumulátor elektronikájából annak az állapotát
 • 6 hónap garanciát adunk

Tehát nem a kínai, rossz minőséget kapja az ügyfél, hanem a fent leírt minőséget. Természetesen cégünknek sem érdeke, hogy a készülékbe rossz akkumulátor kerüljön, és odafigyelünk minden apró részletre, minőségre!

iPhone akkumulátor csere menete 📲

Legtöbb esetben minden akkumulátorból van készletünk, tehát az ügyfél csupán behozza a készülékét, néhány kérdés után pedig 30 percen belül kicseréljük az akkumulátort. Ilyen egyszerű az egész, előzetes bejelentkezés nem szükséges! 🤗

Kérdésed van? Segítünk!

  Név

  E-mail

  Telefonszám

  Kapcsolatfelvétel tárgya
  Készülék típus
  IMEI szám / sorozatszám

  Üzenet

  Hiba!
  Rendben
  '
  Sikeres kapcsolatfelvétel!
  A további információkért tekintsd meg a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott e-mail fiókot!
  Rendben
  Bezár Részletek
  Megosztom!
  Send this to a friend