fbpx

iPhone 7 és iPhone 7 Plus kijelző és akkumulátor csere akció!

Manapság már 130.000Ft-tól vásárolhatunk iPhone 7-es készülékeket, és a használt piacon is érdemes ezt a típust választani, mert bizony elérhető rá a legfrissebb szoftver is. Ha erre váltunk, érdemes tudni, hogy az iPhone 7 megkapta az új A10 fusion processzort, amivel a készülék 30%-kal gyorsabb lett az iPhone 6s-hez képest és dupla olyan gyors az iPhone 6-hoz képest, és jelenleg is megállja a helyét.

Az Apple továbbfejlesztette a Home gombot is. A Taptic Engine-nel ellátott gomb már tulajdonképpen nem nyomható be, ami rengeteg hibát kiküszöböl az elődökhöz képest, ahol rendszeres volt a Home gomb csere is.

Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus használt készülékek esetén akár több éves termékekről is beszélhetünk, tehát mindenképp cserére érett már benne az akkumulátor, illetve egy belső tisztítás, diagnosztika. Sajnos, ahogy a legtöbb iPhone, a 7-esek is törnek, főleg a kijelző, így az akkumulátor mellett a kijelző cserére is kedvezményt adunk a következő 2 hétben!

A következő két hétben (november 15-ig) kedvezményes áron cseréljük az iPhone 7, 7 Plus készülékek akkumulátorait és kijelzőit!

 
 • iPhone 7 kijelző csere: 29.990Ft
 • iPhone 7 akkumulátor csere: 9.990Ft
 
 • iPhone 7 Plus kijelző csere: 36.990Ft
 • iPhone 7 Plus akkumulátor csere: 10.990Ft

Kérdésed van? Segítünk!

  Név

  E-mail

  Telefonszám

  Kapcsolatfelvétel tárgya
  Készülék típus
  IMEI szám / sorozatszám

  Üzenet

  Hiba!
  Rendben
  '
  Sikeres kapcsolatfelvétel!
  A további információkért tekintsd meg a kapcsolatfelvételi űrlapon megadott e-mail fiókot!
  Rendben
  Bezár Részletek
  Megosztom!
  Send this to a friend